top of page

13 januari 2024 Feest van de Vurige Hoop in Zutendaal

Het nieuwe jaar wordt in Zutendaal op zaterdag 13 januari 2024 opnieuw feestelijk ingezet tijdens het Feest van de Vurige Hoop. Het Vijverplein is opnieuw de locatie voor dit gezellige evenement. Naast vurig spektakel mag je je verwachten aan muziek, gezellige kerstkraampjes, straatanimatie en tonnen sfeer. Het mooie gebouw van de pastorie wordt sfeervol uitgelicht.


Foto: © Unsplash

Programma

  • 17u30: Start evenement

  • 18u00: The Party Kidz Show

  • 19u30: Optreden dansschool Art Mania 

  • 19u45: Toespraak burgemeester

  • 20u00: Vuurshow

  • 20u30: Optreden Clochards Deluxe

  • 23u00: einde (je kan verder feesten in jeugdhuis De Kaller)

Doorlopend: kinder- en straatanimatie (Zo is er een ballonnenclown, schminksters, Anna en Elsa, … )

Traktatie voor alle inwoners

Als inwoner van Zutendaal krijg je tussen 17.30 en 20 uur twee gratis consumptiebonnen. Je ontvangt deze bij de ingang aan de Daalstraat (voor de pastorie) en kan ze inruilen bij een aan de kraampjes, uitgebaat door verschillende verenigingen.


Herbruikbare beker

Sinds 2020 geldt er voor lokale besturen een nieuw afvalbeleid. Dit betekent dat er wordt gewerkt met herbruikbare bekers. Dit jaar betaal je geen waarborg, we vragen wel om je bekers bij de standen in te leveren. 


Zorgeloos de nacht in? Neem één van de twee Zutendaalse feestbussen.

Tijdens het Feest van de Vurige Hoop kan je op maar liefst 22 locaties in Zutendaal de feestbus nemen van en naar het Vijverplein. Zo geraak je ook na enkele nieuwjaarsdrankjes weer veilig terug thuis. Er zijn twee verschillende routes: eentje richting Gellik (bus 1) en eentje richting Wiemesmeer (bus 2). Om 23.30 uur vertrekken de 2 bussen voor een laatste ronde.


Bron: © zutendaal.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page