top of page

16 juni: Aterstaose Jogging in Tongeren

De laatste jaren is gebleken dat het echt hip is om een sporter te zijn. Zeker de clubs met lopers is enorm gegroeid en dat heeft vooral te maken met de vele loopwedstrijden die er georganiseerd worden. Zo is er op zaterdag 16 juni voor de 19e keer de Aterstaose Jogging in Tongeren. De opbrengst gaat dit jaar naar de palliatieve eenheid 'De Schelp' van het AZ Vesalius.


De Aterstaose Jogging is zowat een begrip geworden in de jaarlijks terugkerende loopwedstrijden. Elk jaar gaat een deel van de opbrengst naar een goed doel. Er mogen ook maar een beperkt aantal lopers, we spreken dan over 500 joggers, die aan de wedstrijd mogen deelnemen. Meestal is de wedstrijd al maanden op voorhand uitverkocht.


Volgend jaar zal de 20e editie van de Aterstaose Jogging plaats hebben in Tongeren. De organisatie laat nu al weten dat het een speciale wedstrijd gaat worden met livemuziek en zoveel meer.


INFO:


Start daginschrijvingen om 12u. De start van de 1 km is voorzien om 14u en de kleuterloop om 14u30. Daarop volgend om 14u45 start van de 10km en om 16u de 5,2 km.

Locatie is de Beemdstraat in Tongeren. Meer info vind je via www.aterstaosejogging.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page