top of page

20-jarige student uit Bilzen opgepakt in Leuven

Dinsdagmorgen 17 april heeft de politie tijdens een controle een auto aan de kant gezet aan de Tongersesteenweg. Het keuringsbewijs van zijn wagen bleek al ruim één jaar vervallen. De bestuurder krijgt een boete van 58 euro en hij moet alsnog naar de keuring. Nadat hij bij de keuring is geweest, moet hij zich opnieuw bij de politie melden.


Een twintigjarige student uit Bilzen mocht dan weer zijn roes uitslapen in een cel van de Leuvense politie en dat nadat hij werd opgemerkt door een patrouille toen hij even na 4 uur de ring over strompelde. Op deze plaats waren er geen verkeerslichten of zebrapaden. Waarom de student op deze plaats rondliep was niet meteen duidelijk. Ook kon hij niet meteen vertellen naar waar hij naartoe moest.


Ook op dinsdagmorgen had de politie een auto aan de kant gezet aan de Alden Biesensingel in Bilzen. De bestuurder trok de aandacht van de agenten wegens een defect remlicht, een defecte kentekenplaatverlichting én een defecte richtingaanwijzer. De man kreeg een proces-verbaal van waarschuwing om zich in regel te stellen. Hij moet zich later terug bij de politie melden.


Vorige week in de nacht van donderdag op vrijdag heeft een woning langs de Rode Kruislaan in Hoeselt ongewenst bezoek gekregen. De daders forceerden een deur een gingen aan de haal met een computer en kledij.

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page