top of page

26-09-2021: K. Harmonie St. Cecilia Hoeselt organiseertontbijtmandservice

Verwen jezelf of verras je buren, familie of vrienden op zondag 26 september met een overheerlijke ontbijtmand! Deze ontbijtservice, georganiseerd door de K. Harmonie St.-Cecilia Hoeselt, vervangt voor het tweede jaar op rij de jaarlijkse eetdag als gevolg van de huidige Corona-situatie.

Foto: © Unsplash

Ze bieden zowel een uitgebreide standaard ontbijtmand als een luxe ontbijtmand met bubbels en lekkere verrassing aan: - standaard ontbijtmand (30 euro voor 2 personen of 18 euro voor 1 persoon) - Luxe ontbijtmand (42 euro voor 2 personen of 30 euro voor 1 persoon). De ontbijtmanden kunnen afgehaald worden in GC Ter Kommen tussen 7.00 en 11.00 uur of indien gewenst geleverd worden op een door jou opgegeven adres (binnen een straal van 15km van GC Ter Kommen).


Het is eveneens mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de ontbijtmanden. De aankopen voor de ontbijtmanden worden gedaan bij lokale handelaars. U steunt hierdoor dus zowel de harmonie als de lokale ondernemers. Inschrijvingen graag vóór 20 september via het formulier op onze website: www.harmoniehoeselt.be/ tickets of via email naar tickets@harmoniehoeselt.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page