top of page

125.000 mensen voor Genk On Stage

Bijgewerkt op: 25 jun. 2018

Zaterdag 23 juni was weer een succesvolle dag van het driedaagse stadsfestival Genk On Stage. Dat had natuurlijk niet alleen met de muziek te maken, maar ook door de Rode Duivels, die in de namiddag heel wat supporters op de been hadden gebracht. Door hun ruime overwinning, 5-2 tegen Tunesië, zat de sfeer er duidelijk in.

Rond 20 uur kwam het festival echt goed op gang met een gezellige drukte voor alle podia. De tweede festivaldag bracht zo'n 40 000 bezoekers op de been. De 2e festivaldag verliep tot nu toe ook weer zonder enig noemenswaardig incident of probleem.


Op vrijdag waren er in het centrum 20.000 festivalgangers. Dat had vooral met het optreden van De Kreuners te maken. Zij weten nog altijd hoe ze een gans plein in vuur en vlam moeten zetten. Op een bomvol Genk on Stage-plein liet frontman Walter Grootaers en zijn manschappen gisterenavond blijken dat ze nog altijd erg graag op de planken staan. Zondag was een topdag met maar liefst 62.000 bezoekers. 'S avonds zat het plein overladen vol voor het optreden van Clouseau.


Genk on Stage biedt bezoekers negen podia aan. Het festival wil duurzaam zijn. Voor het derde jaar op rij werd met herbruikbare bekers gewerkt, waardoor ongeveer een ton afval wordt uitgespaard.

  • Sport Fm Continu Facebook
  • Sport Fm Continu Twitter
  • Sport Fm Continu Instagram
sportfmcontinu
© All Rights Sport Fm Continu

© Sport Fm Continu 2016 - 2024. Alle rechten voorbehouden.

bottom of page