top of page

80-tal acts op stadsfestival Genk on Stage

Ook dit jaar is er weer het gratis stadsfestival Genk on Stage. Toch zullen er een paar veranderingen zijn. Zo wordt de Fruit stage omgetoverd tot Jardin Local en trekt de Winterslagstraat de cocktailkaart. Er zullen dit jaar een 80-tal acts naar het gratis stadsfestival komen. Zo ontvangt het nieuwe Factor J-podium Arena de Goeie jongens. Jasper Erkens en Mixmaster Mike vervolledigen de line-up van de Main Stage.


De Fruit Stage wordt dus omgetoverd tot Jardin Local, een sfeervolle binnentuin waar men met muziek van lokale bands kan ontsnappen aan de festivaldrukte. De Winterslagstraat wordt een walhalla voor cocktaillovers en krijgt de naam Casa De Koktèle en factor J werd onder handen genomen en zal dit jaar bestaan uit drie podia: Factor J, Arena en Pand.

Dit is de line-up van Genk On Stage in de Arena: Borokov Borokov, Goe Vur In Den Otto, Gunther D, Joe Hardy, FCKabul, Ricky & Bobby James en Team Sjambrang. Jongerenorganisatie Villa Basta nodigt op vrijdag 28 en zaterdag 29 juni een heleboel te ontdekken acts uit: Aria, Bronce, Room8, Young Mo, DIKKE, Grizmo, Avesta Music Group, De Ronnies, Once, FORCE en Crowned Oaks mogen zich van hun beste kant laten zien.


Vrijdag mag ZomerPAND in de nieuwe PAND-stage de aftrap geven met Laston & Geo, Twisted Melon, The Ant en Tin Foil Chairman. Zaterdag heet Domage de festivalbezoekers welkom.Ook de Nederlandse rapper Ares zal er zijn. Verder zijn er nog optredens van Eight O Eight, Masta Chief, Laylow, Finningham, Manz, Re-Type en Christophe Cludts uit. Zondag mag Block Party het podium van PAND hosten met een old school hiphop vibe. Het Genkse hiphopduo Chaz & Djalu is daar blikvanger en deelt de line-up met Vandalen, Lvmbo, De Hut en Blanco.

Opmerkingen

Beoordeeld met 0 uit 5 sterren.
Nog geen beoordelingen

Voeg een beoordeling toe
bottom of page