top of page

ABBA kondigt nieuw album én reeks concerten aan

Fans van ABBA hebben er jaren op moeten wachten, maar nu worden ze eindelijk beloond: de vierkoppige band onthulde vandaag in een livestream dat er een heel nieuw album is gemaakt met als titel genaamd 'Voyage'. Verder heeft de band laten weten dat ze ook een tournee gaan geven waarbij Agnetha Faltskog (71), Benny Andersson (74), Björn Ulvaeus (76) en Anni-Frid Lyngstad (75) als levensechte hologrammen te zien zijn. Dat er iets zat aan te komen kon je een week geleden hier in primeur al lezen bij Sport Fm Continu.


Een week geleden stond er al iets te lezen op Twitter en Instagram en zo wisten de ABBA-fans dat er wat zat aan te komen. De geruchtenmolen draaide al op volle toeren en zo was er een teaser van vier ringen, de datum 2 september 2021, wat dus betekende dat er nieuwe muziek van ABBA aan zat te komen. Ook op hun nieuwe website werd toen de datum bekend gemaakt waarop ze het langverwachte project ABBA Voyage zouden uitbrengen.In een livestream op YouTube onthulde de band dat er op vijf november een nieuw album zal komen. In 2018 zouden er al twee nieuwe nummers uitkomen, maar het uitbrengen van deze tracks - Don’t Shut Me Down en I Still Have Faith In You - werd steeds uitgesteld. Beide nummers werden vanavond tijdens de livestream gepresenteerd in Stockholm.


Wat we een week eerder wel niet wisten is dat ABBA ook met een reeks concerten gaat komen waarbij Faltskog (71), Benny Andersson (74), Björn Ulvaeus (76) en Anni-Frid Lyngstad (75) als levensechte hologrammen te zien zijn. De opnames daarvan vonden in Londen plaats.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page