top of page

ALBUM: Ed Sheeran - No.6 Collaborations Project

Sinds vandaag ligt het langverwachte album 'No.6 Collaborations Project' van Ed Sheeran in de winkels. Het album bevat 15 nummers en bevat in totaal maar liefst 22 samenwerkingen zoals 'I Don't Care' met Justin Bieber, 'Cross Me' feat. Chance The Rapper & PnB Rock, 'Beautiful People' feat. Khalid, 'Blow' met Bruno Mars & Chris Stapleton en 'Best Part Of Me' feat. Yebba. Onder de foto van het album vind je alvast de volledige tracklist.


“Ik ben een enorme fan van alle artiesten waarmee ik heb samengewerkt”, liet Sheeran destijds weten. “Ofwel volg ik hen al sinds het begin van hun carrière, ofwel heb ik een album van hen dat ik steeds opnieuw beluister: ze inspireren me stuk voor stuk en brengen elk iets speciaals naar een nummer. Ik kan niet wachten tot iedereen het kan horen.”

Foto: © teddysphotos

1. Beautiful People feat. Khalid 2. South of the Border feat. Camila Cabello & Cardi B 3. Cross Me feat. Chance the Rapper and PnB Rock 4. Take Me Back to London feat. Stormzy 5. Best Part of Me feat. Yebba 6. I Don’t Care with Justin Bieber 7. Antisocial with Travis Scott 8. Remember the Name feat. Eminem & 50 Cent 9. Feels feat. Young Thug & J Hus 10. Put It All on Me feat. Ella Mai 11. Nothing on You feat. Paulo Londra & Dave 12. I Don’t Want Your Money feat. H.E.R 13. 1000 Nights feat. Meek Mill & A Boogie Wit Da Hoodie 14. Way to Break My Heart feat. Skrillex 15. Blow with Bruno Mars & Chris Stapleton
Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page