top of page

Alden Biesen komt vanaf 3 juli met dagattractie van Bilzen Mysteries

Volgende week starten op de historische site van de Landcommanderij Alden Biesen de filmopnames voor de dagattractie van Bilzen Mysteries. Op 2 juli is er de feestelijke opening en één dag later is deze toegankelijk voor het grote publiek.
Wie of wat zit er achter het raadselachtige ongeval op het domein van Alden Biesen? Welke sporen zijn er te vinden, en vooral: waar leiden ze naartoe? In het gloednieuwe spel van Bilzen Mysteries verken je op een speelse en spannende manier het historische domein van Alden Biesen. Aanwijzingen, raadsels, (dwaal)sporen en proeven kruisen je pad. Los jij het mysterie op? Word jij de rechterhand van commissaris Angel? Laat de speurder in je los en zie wat anderen niet zien!


Ontdek vanaf 3 juli Het complot, een fascinerende interactieve speurtocht voor jong en oud. Meer info en tickets reserveren via info@bilzenmysteries.be of via 089/399 610.

Praktische infoVertrek vanuit het onthaalcentrum Alden Biesen-BilzenVertrek kan in de voormiddag of in de namiddag, naar keuzeMaximum 45 vertrekken tegelijkDuur: +/- 2 uur

PrijzenVolwassenen €9Verminderd tarief (groepen vanaf 20 personen, senioren, kinderen van 6-18 jaar en studenten) €7.50


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page