top of page

Alden Biesen zet in op digitaal vlak

Geen goed nieuws voor de mensen die graag het activiteitenblad van Alden Biesen lezen. Het magazine met het brede en gevarieerde aanbod aan concerten, tentoonstellingen, seminaries en grote evenementen verdwijnt. Na het verschijnen van 1000 papieren versies is het nu tijd voor een pocket en digitale versie. Concreet wordt dit in praktijk gebracht met het lanceren van een nieuwe website met een blog. Daarop komen dan de artikels te staan die anders in het papieren magazine zouden verschijnen. Alden Biesen komt ook met een nieuwe huisstijl.


Met het maken van een digitaal ontwerp wil men Alden Biesen op nationaal en internationaal vlak nog meer zichtbaar maken. De brochure wordt op 10.000 exemplaren gratis verspreid. Ze is eenvoudig mee te nemen door het pocketformaat. De brochure geeft een beter en vollediger overzicht van evenementen die publiek toegankelijk zijn.


Alden Biesen gaat dus vanaf nu nog meer de sociale media gebruiken om met z’n programma naar buiten te treden. Daarnaast wordt volop ingezet om van 2020 een bijzonder jaar te maken. Dan bestaat Alden Biesen 800 jaar.

Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page