top of page

Begin van de week kans op een bui. Vanaf woensdag maxima van 20 graden

Zondag starten we met brede opklaringen. Vanaf de middaguren krijgen we meer wolken en daaruit kan lokaal wel eens een buitje uit vallen. De maxima stijgen naar 18 graden. Tijdens de nacht naar maandag wordt de kans op enkele buitjes iets groter. De start van de nieuwe werkweek starten we met veel wolken waaruit enkele buien zullen vallen en daardoor stijgen de maxima niet verder dan 12°C.

Foto: © Unsplash

Dinsdag starten we met veel zon. Na de middag overheersen de wolken opnieuw, maar het zal droog blijven. Het kwik klimt niet hoger dan 16 graden. Tijdens de nacht naar woensdag kan het lichtjes gaan vriezen. De dag zelf starten we met veel zon, maar net als dinsdag zullen de wolken namiddag opnieuw de overhand nemen en zal het niet warmer dan 16°C worden.


De rest van de maand april krijgen we de zon vaker te zien en stijgen de maxima naar een aangename 20 graden. Ook de eerste week vaak mei zal de zon grotendeels schijnen met een afwisseling van wat wolken. De maxima zakken terug naar ongeveer 16°C.Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page