top of page

Beleef van oud naar nieuw bij Sport Fm Continu. Start het jaar met veel ambiancemuziek

Het jaar 2020 zit er weer op. Voor de meesten van ons was dit het meest bizarre jaar dat we allemaal hadden beleefd. Ondanks dat het jaar goed begon, was er ineens in maart die lockdown en dat door de corona. Vanaf toen is ons leven helemaal omgedraaid. Gelukkig bleven de meesten niet bij de pakken zitten en bleven ze alles toch nog positief bekijken.



Ook wij bij Sport Fm Continu zijn niet blijven stil zitten en bleven er het beste uithalen om jullie met onze leuke muziek blijven te verwennen. Door dat we ook reclame inkomsten zagen wegvallen en ook onze succesvolle kienavond niet kon doorgaan, zagen ook wij een heel deel van onze inkomsten wegvallen. Toch moesten we een manier vinden om op een veilige manier geld in het laadje te brengen en dat kwam er door een geweldige ingeving van ons team. We bedachten een tombola waarin je prachtige prijzen kon winnen. Dankzij onze sponsors werd dit een gigantisch succes. De loten gingen massaal de deur uit en de uitreiking van de prijzen tijdens de Verrassende Lijst op zaterdag 19 december werd enorm beluisterd; waarvoor nogmaals ene dikke merci.


Om jullie te bedanken en ook het bizarre jaar 2020 toch op een positieve manier te laten eindigen zullen wij op donderdag 31 december vanaf 19u de radio helemaal omtoveren in een partystation. Vanaf dan tot 4u in de ochtend 1 januari 2021 hoor je alleen maar de beste, leukste en meest foute muziek via 106.9Fm (Regio Hoeselt) 107.7Fm (Regio Tongeren of via www.sportfmcontinu.com. Je kan ook de app downloaden en luisteren via MyTuner of ZenoRadio.


Namens alle medewerkers, de programmaleiding en het bestuur.


Een gezond, muziekaal, gelukkig 2021 gewenst!!

bottom of page