top of page

BELUISTER: Hooverphonic - Release Me (inzending Eurovisiesongfestival)

Bijgewerkt op: 20 feb. 2020

We hebben er een tijdje naar uitgekeken en nu is het eindelijk zo ver. Sinds maandag 17 februari kennen we het nummer waarmee Hooverphonic ons land zal vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in Rotterdam. De Belgische band met Luka Cruysberghs aan de zijde van Alex Callier en Raymond Geerts zal gaan uitpakken met de song 'Release Me'.


Met 'Release Me' hoopt men bij Hooverphonic een mooi resultaat te halen. Het nummer zelf geeft je meer het gevoel al is de song geschreven voor een nieuwe James Bond-film. Om eerlijk te zijn: echt warm werden we niet van het nummer toen we het voor het eerst hoorden en we vrezen dat dit ook in de rest van Europa zo zal zijn. Naast een sterk begin verliest het nummer al snel aan schwung en wordt het eigenlijk saai als men nog verder moet luisteren. “Release Me” zal dus ofwel heel slecht kunnen scoren, maar het zou ook weleens de verrassing van het Eurovisiesongfestival kunnen gaan worden. Laten we dan wel hopen dat er een adembenemende act op het podium zal verschijnen.


Hooverphonic zal op dinsdag 12 mei in de eerste halve finale van het Eurovisiesongfestival staan. Twee dagen later vindt de tweede halve finale plaats. Op zaterdag 16 mei nemen de twintig gekwalificeerde acts uit de twee halve finales en The Big 5 het tegen elkaar op in in de grote finale.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page