top of page

BELUISTER: Nieuwe single voor Justin Bieber (videoclip) en de Pet Shop Boys

Ook in het nieuwe jaar blijven we op zoek gaan naar nieuwe muziek die veel kans zullen maken om in de playlisten van Sport Fm Continu terecht te komen. Deze keer hebben we aandacht voor de nieuwe single van Justin BIeber, maar ook voor de nieuwe single van de Pet Shop Boys. We denken dan ook dat deze in 2020 wel eens een hit kan gaan worden.


Justin Bieber - Yummy

Justin Bieber begint het nieuwe jaar met het uitbrengen van nieuwe muziek. De Canadese popster heeft al sinds het verschijnen van Purpose (waarop hits als Sorry en Love Yourself staan) in 2015 geen nieuw album meer uitgebracht. Wel kwamen er zo nu en dan samenwerkingen uit, zoals I Don't Care met Ed Sheeran en de remix van Bad Guy met Billie Eilish. Bieber kondigde onlangs aan dat er in 2020 een nieuw album verschijnt en dat hij op een wereldtournee gaat. Zijn nieuwe single Yummy is vrijdag verschenen.
De Pet Shop Boys zullen op 24 januari hun nieuwe album Hotspot uitbrengen. Daaruit verschijnt nu al de tweede single Monkey Business. Vorig jaar deelden ze al de eerste single Dreamland, een samenwerking met Years & Years-zanger Olly Alexander.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page