top of page

Beluister nieuwe singles van Camila Cabello, Harry Styles (met videoclip) en Bastille

Het is weer vrijdag en dat betekend dat we bij Sport Fm Continu weer op zoek zij gegaan naar nieuwe muziek waarvan wij denken dat je deze vanaf vandaag wel eens zou kunnen horen via 106.9 en 107.4Fm. Luister je met ons mee?


BELUISTER: Camila Cabello - My Oh My


Camila Cabello bracht de afgelopen weken heel wat nieuwe nummers uit en dat was vooral om haar tweede album Romance te promoten. De voormalige Fifth Harmony-zangeres scoorde in 2017 al een wereldhit met Havana en dit jaar werd bestormde ze de hitlijsten met Señorita, haar duet met Shawn Mendes. Voor de nieuwe single My Oh My werkte de zangeres samen met DaBaby.


BELUISTER: Harry Styles - Adore You


Harry Styles zal op vrijdag 13 december zijn tweede album Fine Line uitbrengen. De Britse zanger, die destijds hopen geld verdiende bij One Direction, bracht onlangs al de singles Lights Up en Watermelon Sugar uit. De laatste single die de zanger voor de release van het album uitbrengt, is Adore You.
Bastille - Admit Defeat


Bastille bracht in juni nog het nieuwe album Doom Days uit, maar de Britse band heeft nu alweer nieuwe muziek klaarliggen. De nieuwe single Admit Defeat is onderdeel van de This Got Out Of Hand-editie van Doom Days, die vrijdag verschijnt. De band werd wereldwijd bekend dankzij Pompeii.

bottom of page