top of page

Beluister nieuwe singles van Selena Gomez, Ozzy Osbourne & Elton John, Sia en Alicia Keys

Het is weer vrijdag en dat betekend dat de redactie bij Sport Fm Continu weer op zoek gegaan is naar nieuwe songs die je wel eens vanaf volgende week kan horen via 106.9Fm, 107.7Fm of wereldwijd via het internet. Veel plezier alvast....

Selena Gomez - Rare

Fans van Selena Gomez zullen het graag horen, De zangeres bekend van de hits 'It Ain't Me' en 'Wolves', keerde eind vorig jaar terug met de dubbele single 'Lose You To Love Me' en 'Look At Her Now' en scoorde gelijk haar eerste nummer 1-hit in de VS. Dit maal heeft ze gekozen voor 'Rare' en dat is meteen ook de titeltrack van haar gelijknamige album. Op het titellied vraagt ze zich af waarom de persoon met wie ze een relatie heeft niet inziet hoe bijzonder ze is.


BELUISTER: Selena Gomez - Rare


Ozzy Osbourne & Elton John - Ordinary Man

Sharon Osbourne heeft voor zijn nieuwe single samengewerkt met Elton John. Het is ook meteen het eerste titellied van zijn nieuwe album. Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat hij een nieuw album uitbracht . Op de plaat bezingt het op het eerste oog onwaarschijnlijke duo dat ze niet willen sterven als "gewone mannen". Vanaf 21 februari zal het album verkrijgbaar zijn.


BELUISTER: Ozzy Osbourne & Elton John - Ordinary Man


Sia - Original

De Australische zangeres Sia heeft weer een soundtrack voor een film gemaakt. Na ondermeer Lion, The Hunger Games, Wonder Woman en Fifty Shades Darker , mag ze nu ook Dolittle op haar lijstje bijzetten. Voor deze film schreef ze de song Original. De zangeres zou dit jaar ook nog een nieuw album gaan uitbrengen.


BELUISTER: Sia - Original


Alicia Keys - Underdog

Alicia Keys brengt regelmatig nieuwe singles uit. Denk maar aan Show Me Love en Time Machine die ze vorig jaar nog uitbracht. Dit maal heeft ze gekozen voor de song Underdog, een nummer dat ze opdraagt ze op aan alleenstaande moeders, jonge leraren, studenten en iedereen die tegen de verwachtingen in hun droom blijven najagen.bottom of page