top of page

Beluister nieuwe singles van The Pet Shop Boys, Billie Eilish, Taylor Swift, enz..

Ook deze week gingen we bij Sport Fm Continu op zoek naar nieuwe muziek die je vanaf vandaag wel eens zou kunnen horen via 106.9Fm (regio Hoeselt) en 107.4Fm (regio Tongeren). Onze redactie is alvast fan van de volgende liedjes. Veel luisterplezier....


De Nederlandse dj R3HAB wist voor zijn nieuwe nummer voormalig One Direction-lid ZAYN te strikken, die de vocalen verzorgt. Ook de Brit Jungleboi is op de track te horen. R3HAB werkte eerder al samen met grote namen alsTaylor Swift, Madonna en Coldplay.


Taylor Swift heeft Beautiful Ghosts op de wereld losgelaten, een nummer dat ze samen met componist Andrew Lloyd Webber heeft geschreven. De song hoort ook bij de musical 'Cats'. In de film zal dat lied worden gezongen door Francesca Hayward, die hoofdpersonage Victoria speelt.


Billie Eilish heeft een nieuw lied uitgebracht. Het nummer heet Everything I Wanted en daarin zingt zij over een stukgelopen liefde. Minder leuk om te weten: er is nog steeds geen duidelijkheid of er weldra een album van Eilish in de winkels zal liggen.


De Pet Shop Boys hebben deze week laten weten dat hun nieuwe album Hotspot, dat ruim drie jaar na hun vorige cd volgt, uitkomt op 24 januari. Ook de single Burning the heather zal hierop terug te vinden zijn.


Zo'n 23 jaar nadat het origineel van onehitwonder Los Del Rio een grote hit werd, brengt rapper Tyga een opgefriste versie uit. Het is wel een beetje wennen aan de nieuwe versie van de Macarena . Het nummer zit dan ook vol beats en trompetten.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page