top of page

Beluister nieuwe singles van The Weeknd, Waylon en One Direction-zanger Louis Tomlinson

Het is weer weekend en dat betekend dat de redactie van Sport Fm Continu weer op zoek is gegaan naar nieuwe singles die je in de toekomst wel eens zou kunnen horen via onze radio. Veel luisterplezier:

Goed nieuws voor de fans want The Weeknd brengt deze week twee nieuwe singles uit. Het lied Blinding Lights en Heartless, een song waar hij dichter bij de hiphop- en r&b-sound aanleunt waar hij zijn carrière mee opbouwde. De zanger bracht in 2016 zijn laatste album uit en in 2018 volgde nog de EP My Dear Melancholy. Het is nog niet bekend wanneer het volgende album klaar zal zijn.


Wat gaat het toch snel voor Waylon. Hij brengt alweer zijn zesde album uit. De zanger brak in 2009 door met het lied Wicked Way. Voor zijn nieuwe album reisde hij af naar Nashville om daar aan nieuwe muziek te werken. Dat resulteerde in de eerste single I Should Be Loving You. Het album telt negen nieuwe liedjes en is Waylons eerste nieuwe werk sinds het album The World Can Wait, dat de zanger voor zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival van 2018 uitbracht.


Louis Tomlinson, de laatste van de One Direction-zangers, gaat weldra ook een debuutalbum als soloartiest uitbrengen. Zijn collega's Harry Styles, Zayn Malik en Niall Horan brachten al eigen platen uit en Liam Payne doet dit op 6 december. Tomlinson laat zijn fans nog wachten tot 31 januari, wanneer zijn album Walls verschijnt. Maar hij brengt wel alvast de nieuwe single Don't Let It Break Your Heart uit.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page