BELUISTER: Sammy Moore - Jij en ik

Sammy Moore heeft een nieuwe vrolijke single ‘Jij en ik’. Het lied is zo aanstekelijk dat je vanzelf begint mee te dansen. Sammy werkte zoals altijd samen met componist Jim Nijs, producer Patrick Renier en tekstschrijver Sabine Tiels. Dat zorgde voor een knappe ‘feel good’ song die ons meteen weer terug doet denken aan de seventies.


‘Ik wou absoluut een nummer vol energie en optimisme’, zegt Sammy over ‘Jij en ik’. ‘Het is de hoogste tijd voor wat goed nieuws in deze coronatijden. De inspiratie ging ik met mijn team zoeken in de muzikale jaren toen ik een jonge twintiger was.”

 • HOESELT 106.9 FM

 • TONGEREN 107.7 FM

 • infosportfmcontinu@gmail.com

 • Volg ons op Facebook

 • Volg ons op Twitter

 • Tel: 089 / 23 56 61

 • Industrielaan 109b5 3730 Hoeselt

 • Luister online via MyTuner of via Zeno Radio

 • Privacy Beleid

 • Sport Fm Continu Facebook
 • Sport Fm Continu Twitter
 • Sport Fm Continu Instagram

© Sport Fm Continu 2020