top of page

Beter Bilzen wil inwoners beter leren kennen

De gemeenteraadsverkiezingen komen eraan en dat zullen we geweten hebben. In Bilzen gaat kandidaat burgemeester Bruno Steegen samen met zijn team van 'Beter Bilzen' op bezoek in alle deelgemeenten. Hij wil zo de bevolking beter leren kennen en van hen weten wat er leeft in de gemeente. Verder vraagt hij ook aan de mensen wat goed is, maar wat ook nog beter kan.


Het team van ‘Beter Bilzen’ zal dus de komende weken en maanden op pad gaan om de mensen beter te leren kennen. Bedoeling is dat zowel jeugdverenigingen, fiets- en andere sportclubs, hobbyclubs beroep doen op het team van 'Beter Bilzen'. Ook buren of wandelvrienden mogen hen contacteren. Het is de bedoeling om een aantal punten zo snel mogelijk op te lossen, terwijl andere zaken zullen meegenomen worden in hun verkiezingsprogramma.


Beter Bilzen is ontstaan uit de schoot van Open VLD en bestaat dus uit het voltallige bestuur van Open VLD, maar er zitten ook onafhankelijke gemotiveerde Bilzenaren in het team. Nog even dit: Naar aanleiding van ‘Bruno On Tour’ werd er een promotiefilmpje gemaakt waarbij al fietsend elke deelgemeente en kerkdorp met een herkenbaar plekje in beeld komt.


Foto: Beter Bilzen Bron: hbvl

Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page