top of page

Bilzen maakt opnieuw kans op een e-Gov-award

Voor de tweede keer op rij is Bilzen genomineerd voor een E-gov-award. Dit keer betreft het een nominatie voor de categorie ‘samenwerking’ voor hun ‘hedendaagse dienstverlening via een geïntegreerd Mid-Office’.

Foto: ©bilzen.be

Het Mid Office (geleverd door BCT) levert een centraal, digitaal dossier voor elke burger en onderneming waaraan de gemeente diensten levert. Zowel inkomende als uitgaande briefwisseling (en andere communicatie zoals e-mails) worden centraal bewaard, gekoppeld aan het unieke dossier van de burger of de onderneming.


Alle producten en diensten die de gemeente levert worden ook op een centrale plaats beheerd. Vanuit daaruit wordt relevante informatie ter beschikking gesteld aan de burgers en bedrijven en aan de interne medewerkers.


Bilzen neemt het op tegen de Geonavotool van FOD Binnenlandse zaken en het e-loket van Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen. Er zijn daarnaast nog vijf andere categorieën.


De e-gov Awards van Agoria worden uitgereikt aan overheidsdiensten uit alle beleidsdomeinen en beleidsniveaus, zowel Europese instellingen, federale overheid, gewesten en gemeenschappen als provincies, steden en gemeenten. Voorwaarde is wel dat ze unieke e-gov-projecten hebben uitgewerkt en gerealiseerd. Op zes december worden de winnaars bekendgemaakt.


Bron: computable.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page