top of page

Bilzenaren appreciëren flexibele dienstverlening van de stad

De flexibele dienstverlening voor burgers die in Bilzen wonen is een schot in de roos. Vandaag maakt al 40% van de bezoekers een afspraak om naar het stadhuis te gaan. Goed 70% van hen doet dat via stedelijke website.

Bron: hln

Een goed jaar geleden voerde het stadsbestuur een meer flexibele dienstverlening voor de burgers in. En met succes. Zo zijn de wachtrijen aan de balie burgerzaken aanzienlijk verminderd. Ook via de digitale weg is er geen wachtrij, want de inwoners van Bilzen kunnen de dag zelf nog een afspraak maken met een medewerkers van de dienst burgerzaken. De inwoners kunnen ook nog wel zonder afspraak op het gemeentehuis terecht.


Ook de website van de stad is heel bekend bij de Bilzenaren. Vorig jaar werden 4.000 webformulieren behandeld. Zo worden de adreswijzigingen al voor de helft via de website doorgegeven. De website maakt het verder makkelijk om een beschadiging aan het wegdek te melden. Opvallend is dat ook de webshop veelvuldig wordt gebruikt, vooral voor zwemlessen, sportkampen en activiteiten zoals die van de Grabbelpas.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page