top of page

Bouw van nieuwe Bilzerse tennisclub TC Katteberg van start gegaan

De Bilzense tennisliefhebbers gaan weldra weer kunnen tennissen aan de Zeepstraat in BIlzen. Om hun hobby te blijven doen moesten ze steeds naar ander clubs in de naburige gemeenten gaan. Daar komt dus nu verandering in, want 10 ondernemers uit Bilzen hebben de handen in elkaar geslagen. Ze zochten en vonden 3,5 miljoen euro voor de bouw van een nieuw tenniscomplex.


Aan de Zeepstraat komen tien nieuwe tennispleinen, waarvan vijf in de overdekte hal en nog eens vijf buiten. Er worden ook drie pleinen voorzien om padel te spelen. Een populaire sport die het midden houdt tussen squash en tennis. Aan het gigantische gebouw komt er een brasserie die niet enkel toegankelijk is voor tennissers maar ook voor fietsers en wandelaars. Buiten zal er een groot terras komen met een goed zicht op de tennisvelden.


Als alles volgens plan verloopt dan zullen de binnenpleinen en de horecazaak half september open gaan. De buitenvelden zullen tegen het zomerseizoen van volgend jaar klaar zijn. Het project krijgt de naam TC Katteberg, dat verwijst naar sport- en recreatiepark Katteberg.


Op dit moment hebben zich al 100 leden ingeschreven, de club zelf mikt in de toekomst op 500 leden. Zowel beginners als gevorderden kunnen bij de club terecht. Meer info over Tennisclub Katteberg via karel@tvkatteberg.be.

تعليقات

تم التقييم بـ ٠ من أصل 5 نجوم.
لا توجد تقييمات حتى الآن

إضافة تقييم
bottom of page