top of page

Boyzone neemt afscheid van de Belgische fans op I Love The 90's-The Party

I Love The 90's zit er weer aan te komen en dat betekend weer losgaan op de lekkerste muziek van de jaren negentig. Zo ook met de band Boyzone. Ronan Keating, Shane Lynch, Keith Duffy en Mikey Graham komen op zaterdag 13 april nog een laatste keer optreden voor de Belgische fans. Ze doen dat in de Hasseltse Ethias Arena op ‘I Love the 90’s – The Party’. Na Steps, Five, Aqua, Scooter en Hanson, heeft de organisatie met Boyzone opnieuw een wereldband gestrikt. Het wordt de allerlaatste keer dat Boyzone op Belgische bodem zal optreden.

Foto: © rv-boyzone

Boyzone werd in 1993 opgericht. De band bestond uit Walsh Keating, Duffy, Lynch en wijlen Stephen Gately. Deze laatste overleed tien jaar geleden onverwacht. Hij stierf in z’n slaap. ‘Love Me For A Reason’, hun 2de single, was meteen goed voor de internationale doorbraak en een nummer 1-hit in Vlaanderen. Boyzone was ooit de populairste Europese boysband.


Na 25 jaar, miljoenen albums, gouden- en platina awards en onderscheidingen, uitverkochte concerten en tournees, neemt Boyzone afscheid van de internationale muziekwereld met hun ‘Thank You & Goodnight’-tournee. In België kunnen de fans op 13 april afscheid nemen want dan zijn ze de headliners op ‘I Love the 90’s – The Party’. Vengaboys, DJ Sash, 2Fabiola, Snap, resident-DJ Ward en Faithless-frontman Maxi Jazz vervolledigen de affiche.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page