top of page

Britney Spears kampt met psychische problemen

Het gaat niet goed met Britney Spears. De zangeres kampt met psychische problemen. De 37-jarige zangeres zet haar mentale gezondheid nu op de eerste plaats. Dat heeft haar manager Larry Rudolph laten weten, maar toch ziet hij de toekomstige carrière van Spears somber in.

Foto: © Hollandse Hoogte

Begin februari zou de Amerikaanse aan een concertreeks in Las Vegas beginnen, maar die werd afgeblazen. Begin vorige maand liet ze zich opnemen in een kliniek. De kans is klein dat ze snel op een podium zal staan in Las Vegas. Misschien zelfs nooit. Volgens haar manager is het duidelijk dat Britney Spears niet naar Las Vegas moet gaan, ook niet in de toekomst. Ze is er volgens hem lichamelijk en mentaal niet klaar voor.


Toch postte Britney een video op Instagram waarin ze dansend in haar gym te zien is op het nummer 'Scream' van Michael Jackson. Ze lijkt hiermee te willen zeggen dat ze nog steeds fit genoeg is. Toch twijfelen heel wat fans aan het filmpje omdat Britney dezelfde kleding draagt als in een work-outvideo die ze in maart online zette.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page