top of page

Burgeronderzoek in Zutendaal

In de komende periode zullen we heel wat beleidskeuzes moeten maken. Als bestuur willen we je betrekken tijdens ons beslissingsproces. Daarom starten we met dit onderzoek zodat ook jij op een snelle en efficiënte manier je mening kan geven.


Foto: © Unsplash / beeld ter illustratie

Waarom een onderzoek?

Via de bevraging kan jij als inwoner in alle anonimiteit je mening kan geven over ons beleid. Het gaat dan over zaken als verkeersveiligheid, kinderopvang, ouderenzorg, wegenwerken, milieu, afval, … Op die manier willen we ons beleid beter afstemmen op jouw noden en wensen en willen we onze inwoners meer betrekken. Bovendien kunnen we onze beslissingen nemen op basis van concrete cijfers.

Hoe werkt het?

Meedoen is heel eenvoudig:

  1. Van 1 t.e.m. 31 maart kan je via deze link naar de bevraging. Vul hier de bevraging in! 

  2. We vragen naar je mening over de buurt, mogelijke keuzes die moeten gemaakt worden… 

  3. Zo maak jij het verschil en werk je mee aan een beter Zutendaal

Resultaat?

De bevraging loopt nog heel de maand maart. Uiteraard doen we iets met de resultaten die hieruit komen. We engageren ons om ze te gebruiken als basis voor ons beleid, en we zullen de resultaten van het onderzoek publiceren via onze kanalen.


Zutendaal werkt voor dit onderzoek samen met onderzoeksbureau Indiville en veldwerkbureau Bpact. Zij staan garant voor ieders privacy en de kwaliteit van aanpak. Deelnemen is steeds anoniem.


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page