top of page

Christophe wint The Voice van Vlaanderen 2024

Bijgewerkt op: 3 mei

Vrijdagavond was er de spannende finale van ‘The Voice van Vlaanderen’ met als finalisten Christophe, Kobe, Lucas en Laurens. Zij streden samen om de eindoverwinning. Christophe werd gekroond tot beste zanger en mag 25.000 euro op zijn rekening bijschrijven en weldra een eerste single opnemen.



Elke kandidaat mocht tijdens de finale twee nummers zingen. Uit de eerste stemronde bleek dat de kandidaten Laurens en Lucas vocaal net niet sterk genoeg waren en zo vroegtijdig de finale moesten verlaten.


Het waren dus Kobe en Christophe die zich nog een keertje moesten geven. Christophe deed dat met ‘I Don’t Want to Be’ van Gavin DeGraw en Kobe zong ‘Cryin’ van Aerosmith. De kijkers mochten daarna hun favoriet kiezen en stemden Christophe (43) naar de overwinning. Hij wist altijd de jury en het publiek te overtuigen met zijn fantastische stem en unieke stijl. Met zijn winst heeft hij laten zien dat hij een echte talent is en klaar is om de wereld te veroveren met zijn muziek. Vanaf nu zal hij ongetwijfeld een grote ster worden in de Vlaamse muziekscene. ‘Onwaarschijnlijk zot hoe dit kan gebeuren! Ik versa het nog altijd niet, maar fantastisch tof. Dankuwel! From the bottom of my heart, dankuwel! Met die 25.000 euro ga ik zeker iets met muziek doen, dat is zeker’, liet de winnaar van The Voice 2024 in een reactie weten. Gefeliciteerd Christophe met je welverdiende overwinning!

bottom of page