top of page

Controles in de regio Bilzen en Hoeselt

De politie heeft tijdens nachtelijke controles afgelopen dinsdag op de Bilzersteenweg in Hoeselt meerdere overtredingen vastgesteld en daarvoor beboet. Het ging onder meer om rijden zonder gordel, met een voorlopig rijbewijs rijden en een vriendin die zonder rijbewijs in auto zat. Verder waren er nog waarschuwingen voor defecte dimlichten.

Foto: © hln / Bron: nieuwsblad/hbvl

Eerder deze week in de nacht van maandag op dinsdag heeft de politie negen bestuurders laten blazen. Dat gebeurde in de Taunusweg in Bilzen. Tijdens die controle bleek dat niemand te veel gedronken had. Wel werd een inzittende betrapt die een joint aan het roken was. Hij had nog ruim 10 gram marihuana bij. Een Nederlandse vrachtwagenbestuurder moest een boete van 116 euro betalen omdat die te snel reed.


Tot slot zal een drugsgebruiker waarschijnlijk 22 maanden de cel in moeten en een boete van enkele duizenden euro’s betalen. Hij werd door de politie gevat met een auto volgeladen met drugsmateriaal, wapens en explosieven. Hij was onderweg van Nederland naar Bilzen. De man beweerde dat hij door enkele Nederlanders gedwongen werd en dat de mannen mogelijk zijn ouders iets zouden aandoen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page