top of page

Danny Fabry blijft voorlopig zingen

Fans van Danny Fabry konden hun ogen niet geloven toen ze het nieuws in Dag Allemaal hadden gelezen. Daarin stond dat de zanger ging stoppen met optreden en zingen. Maar de fans kunnen hun hart weer ophalen. Het zou volgens Fabry allemaal om een misverstand in de titel gaan.


In een gesprek met Showbizzsite heeft Danny vandaag het één en ander uitgelegd: "Wat er in het stuk staat, klopt volledig, maar de titel die ze gekozen hebben is niet correct", zegt de zanger. Fabry zal in de toekomst wel minder gaan optreden, maar dit pas vanaf 2020. Dit jaar heeft hij nog meer dan veertig optredens af te werken. "Heel m'n leven heb ik opgeofferd aan de muziek, gaat hij verder. "Ik zou er nog wel tien jaar aan kunnen breien, maar waarom zou ik dat doen? Ik wil deze keuze nu maken nu ik nog in goede gezondheid ben en niet als het te laat is. 't Is genoeg geweest. En neen, ik ga zeker niet stoppen met zingen, wel wat minder aan doen. Geen 20 @25 optredens per maand. Ben trouwens geen 20 meer hé!


Volgens Danny Fabry komt dit artikel mis over omdat er een klein misverstand in de titel van Dag Allemaal was geslopen maar de reporter had het volgens de zanger toch mooi geformuleerd: 'Dat ik het uiteraard rustiger ging aandoen. En niet te vergeten: volgend jaar vier ik 50 jaar carriere," besluit hij.

bottom of page