top of page

De Golden Gate vanaf 25 november bij Sport Fm Continu

Vanaf 25 november 2018 is Ringo Van Brabant op zondagnamiddag te horen bij Sport Fm Continu. Hij is geboren op 18 augustus 1967 en kreeg als echte naam Aelbrecht Marco van zijn ouders. Vanaf dat hij in de wieg lag, was al meteen duidelijk dat de muziekmicrobe in zijn lichaam zat.

Foto: © Sport Fm Continu / Ringo van Brabant

Sinds 1979, toen amper 12 jaar, is hij begonnen met radio maken. Hij ging op zoek naar een leuke dj-naam en sindsdien presenteert hij onder de naam Ringo van Brabant. Ringo begon dus op zeer jonge leeftijd. Bij zijn ouders in Hoeleden was er toen een lokale radio en daar is hij gebleven tot ergens in de jaren 80.


Sinds zijn start bij de lokale radio in Hoeleden wilde hij nog meer en ging toen op tal van lokale radio,s draaien en dan hebben we het over de regio van Brabant tot Limburg. Ringo van Brabant doet het na al die jaren nog altijd met veel plezier en nu heeft hij dus besloten om ons team te vervoegen. Hij zal dat iedere zondagnamiddag gaan doen met het programma De Golden Gate, een radioshow waar hij de singels uit de jaren '50, 60', '70 en '80 tot leven laat komen door er de vinylversie van te spelen. Kortom het wordt zeker de moeite om te luisteren en dat vooral omdat er nog maar weinig dj's die muziek van toen nog op vinyl draaien.

De Golden Gate: Zondag 15u-18u

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page