top of page

De komende dagen wordt het steeds zachter

Vrijdag krijgen we in onze provincie te maken met veel lage bewolking en daardoor stijgen de maxima niet verder dan 3 graden. We zullen ook van tijd tot tijd te maken krijgen met motregen. Het zal eerder een gure dan een aangename dag gaan worden. Zaterdag start de dag nog grijs, maar vanaf de middag krijgen we de zon vaker te zien. Ten opzichte van gisteren doen we er een graadje bij. Tijdens de nacht naar zondag zal het eerst goed afkoelen. Tegen de ochtend komt er zachtere lucht binnen. Het wordt meteen de start van een droge zondag met opklaringen en maxima tot 5°C.

foto: Unsplash

De nieuwe werkweek starten we nog zachter en halen we een aangename 7 graden. We krijgen wel enkele buien over Limburg maar dat neemt niet weg dat de zon ook wel eens tevoorschijn zal komen. We krijgen wel rukwinden tot 50km/u. Ook dinsdag en woensdag krijgen we enkele buien over ons heen, maar ook dan kunnen we genieten van enkele opklaringen. De maxima stijgen die dagen naar 8 a 9 graden.


Als we nog verder gaan kijken krijgen we nadien mooie opklaringen op donderdag, vrijdag en tijdens het weekend. Tijdens de nacht gaat het niet meer vriezen en de maxima stijgen naar 9 graden.

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page