top of page

De komende week wisselvallig maar veel zachter

Vandaag was het echt genieten met maxima die sinds lang weer boven het vriespunt uitkwamen. Tijdens de avond moeten we rekening houden met temperaturen die net onder het vriespunt kunnen zakken. Maandagochtend moeten we toch nog wel rekening houden met rijm- en ijzelplekken en dat hebben we vooral te danken aan de dooi die zijn intrede doet. Helaas zullen we maandag dan ook te maken krijgen met regen in plaats van sneeuw. De maxima schommelen nog net rond het vriespunt en is het dus aangeraden je niet meer op het ijs te begeven.

Dinsdag halen we maxima van 9 graden en zal het ondanks de overheersing van de wolken de hele dag droog blijven. Tijdens de nacht naar woensdag blijven de minima sinds lang weer positief. Woensdag halen we weer een aangename 8°C en zal het zo goed als de hele dag droog blijven. Pas tegen de avond wordt er regen verwacht. We gaan eveneens een zachte nacht tegemoet.


Donderdag krijgen we rukwinden tot 50km/u en moeten we buien rekening houden. De maxima stijgen naar 10 graden. Vrijdag starten we frisjes, maar tegen de avond zal het gevoelig warmer gaan worden. Vanaf de namiddag is de kans op regen een stuk groter.

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page