top of page

De Limburg Vakantiegids 2019 is verschenen

Heel wat mensen hebben er naar uitgekeken en nu is het zover: De gloednieuwe Limburg Vakantiegids is er. Voor het eerst met tien verschillende covers van tien echte Limburgse gezichten die de lezer welkom heten. Een primeur, waarmee Toerisme Limburg De vele gezichten van Limburg in de verf wil zetten. Zoals de brede variatie aan landschappen en belevingen. En natuurlijk de mensen zelf.

Foto: © limburg.be / Bron: limburg.be


De gids is weer gevuld met 300 pagina's vol foto's, belevingen, kindvriendelijke activiteiten, smakelijke tips en logeeradresjes. Maar ook tien kant-en-klare fietslussen uit de Limburg Fietsparadijs-app. Verder zijn er ook tien ambassadeurs die hun persoonlijke Cool4kids-tip prijsgeven. De kidstips duiken op doorheen de gids in de vorm van een sticker, die lezers kunnen verzamelen bij een bezoek aan de desbetreffende attractie of aan een Toeristisch Onthaal. Zo krijgt de gids extra kleur én er is een leuke wedstrijd aan verbonden.

De Limburg Vakantiegids 2019 is een samenwerking van Toerisme Limburg met 225 publieke en private partners. Ze doen dit om Limburg via deze gids nog sterker op de toeristische kaart te zetten.

De gratis Limburg Vakantiegids wordt vanaf dit weekend verspreid op ruim 300.000 exemplaren in heel Vlaanderen. Vanaf maandag 11 februari is de gids ook verkrijgbaar in een van de vele toeristische infokantoren, logies en attracties in Limburg. Kan je niet wachten? Download dan nu je digitaal exemplaar via altijdwelkominlimburg.be

Σχόλια

Βαθμολογήθηκε με 0 από 5 αστέρια.
Δεν υπάρχουν ακόμη βαθμολογίες

Προσθέστε μια βαθμολογία
bottom of page