top of page

De Nederlandstalige Top 30: Niels blijft de lijst aanvoeren

VW    DW                     ARTIEST / TITEL 

​01    01    Niels Destadsbader - Verover mij (live) (ex-tip)                 02    02    Bløf ft. Geike Arnaert - Zoutelande                 03    04    Gene Thomas - Soleil soleil (ex-tip)                 04    06    Slongs ft. Jack Parow - De zon (ex-tip)                 05    05    David Vandyck - Ik leef voor jou (ex-tip)                 06    08    Dana Winner - Als je zingt                 07    07    Bart Peeters - Twijfel niet en dans met mij                 08    03    Amaryllis Temmerman - Vol mooie dromen                 09    09    Barbara Dex - Hier voel ik me thuis                 10     12    Metejoor - Je hoeft niet bang te zijn


De volledige lijst vind je hier

© Sport Fm Continu

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page