top of page

De rest van de week en weekend fris! Volgende week terug zachter

Dinsdag hebben we kunnen genieten van de laatste zachte temperaturen want vanaf woensdag zal het heel wat frisser worden. We halen zo een 12 graden. Het zal de hele dag droog blijven en we krijgen van tijd tot tijd de zon te zien. Tijdens de nacht naar donderdag zakken de minima naar het vriespunt. Mocht een neerslagzone over onze provincie komen hangen dan zal daaruit smeltende sneeuw kunnen vallen. Voor donderdag zien we veel regen. Mocht het fel genoeg afkoelen dan zullen deze kunnen overgaan in smeltende sneeuw. We halen net geen 10 graden. We zullen ook te maken te krijgen met een gure oostenwind.

Foto: © Unsplash

Vrijdag 1 april zal opnieuw fris en guur worden. Het zal zo goed als de hele dag droog blijven. Mocht er een buitje vallen dan kan dit smeltende sneeuw zijn. Ook zien we dat het tijdens de nacht naar zaterdag stevig gaan vriezen. Zaterdag halen we zo een 10 graden maar door de noordoostenwind zal het een pak frisser aanvoelen. Tijdens de nacht naar zondag gaat het opnieuw vriezen.


Zondag starten we frisjes maar als de zon er vanaf de middaguren door komt dan halen we een 10 graden. Als we naar volgende week gaan kijken dan zien we het naar het einde van de week terug zachter worden. We krijgen veel wolken met af en toe een buitje. Maandag halen we nog 9 graden. Tegen het einde van volgende week halen we opnieuw 15°C

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page