top of page

De rest van de week zwoel en kans op buien. Ook tijdens het weekend kans op (onweers)-buien

Donderdag krijgen we in Limburg een zwoele dag met maxima van 30 graden. We krijgen veel zon, maar vanaf de middaguren kunnen er lokaal stapelwolken gevormd worden waaruit een onweersbui met de nodige regen kan ontstaan. In de nacht naar vrijdag koelt het niet verder af dan 18°C en is er kans op een bui. Ook vrijdag krijgen we een zwoele dag met maxima tot 27 graden. De kans is groot dat er zich weer stapelwolken vormen waaruit een bui kan vallen eventueel vergezeld met onweer.

Zaterdagvoormiddag kunnen er buien over Limburg trekken. Namiddag krijgen we de zon vaker te zien en halen we maxima van 25°C. Tijdens de nacht naar zondag kunnen er onweersbuien over onze provincie trekken. Zondagochtend krijgen we te maken met een neerslagzone. Vanaf de middag zal het droog blijven en stijgen de maxima naar 23°C.


Het begin van de nieuwe werkweek starten we met veel wolken en 22 graden. Nadien blijft het droog. De maxima gaan van 23 graden op dinsdag naar 27 graden op vrijdag. Ook begin juli krijgen we licht bewolkt weer met regelmatig zon en maxima van 25 graden.

bottom of page