top of page

De rest van november blijft het zacht. Vanaf december veel frisser

Zaterdag zullen in Limburg de wolken de overhand hebben maar toch zal het de hele dag droog blijven. Af en toe komt de zon er ook door. De maxima stijgen naar 10 graden terwijl de minima naar 4°C zakken. Zondag starten we de dag droog. Het is pas tegen de late namiddag dat een regenzone over onze provincie trekt. Dat is de voorbode voor de nacht naar maandag, want dan gaat het vaak regenen. De maxima stijgen opnieuw naar 10 graden.

Foto: © Unsplash

De laatste week van november start op maandag met een sombere dag en in de voormiddag nattigheid. Na de middag is er kans op een opklaring. De temperatuur stijgt net als in het weekend niet hoger dan 10°C. Dinsdag blijft het droog maar het wordt iets frisser. Met maxima van 8°C mogen we best tevreden zijn. Tijdens de nacht naar woensdag zakken de minima rond het vriespunt. Ook de laatste dag van november blijft het droog en halen we eveneens 8 graden en minima rond het vriespunt.


De eerste dagen van december wordt het stuk frisser. Waar we eerst nog 6 graden halen zal de maxima in de 2e week van december terug zakken naar 3°C. Tijdens de nacht gaat het ook lichtjes vriezen.



bottom of page