top of page

Deze week frisser en kans op winterse buien

Maandag zullen we in Limburg rekening moeten houden met temperaturen die niet hoger dan 8 graden zullen stijgen. Met regelmatig buien en een wind die het kouder doet aanvoelen dan die 8°C zullen we ook eerder een herfstgevoel dan een lentegevoel krijgen. Tijdens de nacht naar dinsdag kunnen er winterse buien vallen. Dinsdag halen we opnieuw 8 graden. In de voormiddag krijgen we buien en namiddag zou het wel eens heel nat kunnen worden.


Op woensdag zal het met 8 graden fris blijven en krijgen we regelmatig buien. Tijdens de nacht gaat het zelfs lokaal licht vriezen. Al we neerslag krijgen kunnen deze een winters karakter krijgen. Donderdag wordt het nog frisser en halen we nog net 7°C. Regionaal kan er bui vallen en deze kunnen ook winters gaan zijn. Tijdens de nacht gaat het vriezen.


Vrijdag start koud en ook tijdens de rest van de dag halen we amper 6°C misschien wel een 7 graden. Wat wel goed nieuws is, is dat het de hele dag droog zal blijven er regelmatig zal opklaren. Tijdens de nacht naar zaterdag gaat het opnieuw lichtjes vriezen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page