top of page

Diefstallen en ongevallen in de regio

BILZEN: Vrijdag is op de Tongersestraat in Bilzen een bestuurder betrapt bij het overschrijden van de doorlopende lijn. Tijdens het manoeuvre was de bestuurder ook aan het gsm’en. Die lijn is sinds kort aangebracht tussen de rotondes in Bilzen. Ze is bedoeld om het verkeer van de winkelcomplexen vlotter en veiliger te laten voorlopen. Voor het overschrijden van de doorlopende lijn en het gebruik van de gsm kreeg de overtreder een boete van 280 euro.


BILZEN:

Een autobestuurder liep zondag rond 5.20 uur lichte verwondingen op bij een ongeval op de Markt in Bilzen. Het slachtoffer ging van de weg en reed tegen een boom. De hulpdiensten kwamen ter plaatse om de persoon te verzorgen.


HOESELT:

In Hoeselt kwam er zaterdagavond bij de politie een melding binnen van een inbraak op de Bilzersteenweg. Daar werd rond 18 uur vastgesteld dat onbekenden er met elektronische toestellen vandoor gingen.


TONGEREN:

Bij de politie van Tongeren kregen ze zaterdag om 19.50 uur dan weer een melding binnen van een inbraak in de Necropolisstraat in Tongeren. De precieze omstandigheden zijn niet bekend. Zaterdagochtend vatte een VW Golf vuur op de E313 vlakbij de afrit Tongeren. De brandweer rukte uit om het voertuig te blussen. Er raakte niemand gewond.


HASSELT:

Fietsster Victoria N. (65) raakte vrijdag om 19 uur gewond bij een aanrijding met een auto in de Palmstraat in Hasselt. De politie stelde vrijdag om 18 uur een inbraak vast op de Kuringersteenweg in Hasselt. De daders braken het slot van de deur en doorzochten het appartement. Op het eerste gezicht is er geen buit. In de Congostraat werd eveneens op vrijdag hetzelfde geprobeerd, maar hier raakten de daders de flat niet binnen. Onbekenden pleegden een inbraak in de Diepstraat in Hasselt. De vaststellingen gebeurden vrijdag om 13.15 uur. Op het eerste gezicht is er geen buit.

Comentarii

Evaluat(ă) cu 0 din 5 stele.
Încă nu există evaluări

Adaugă o evaluare
bottom of page