top of page

Diefstallen en ongevallen in de regio

Zondagnamiddag rond 16u45 is een persoon gewond geraakt bij een ongeval in de Kruisbosstraat in Munsterbilzen. De bestuurder verloor ter hoogte van Belron de controle over het stuur van zijn Ford Mustang. De wagen zelf kwam op z’n dak in de gracht terecht. De drie inzittenden konden zelf uit het wrak kruipen.


Nog zondagvoormiddag is een autobestuurder er met de schrik afgekomen na een zware klap op de E313. Ter hoogte van Bilzen, in de richting van Hasselt, verloor hij rond 10.30 uur de controle over het stuur van zijn auto en knalde tegen de vangrail. De bestuurder raakte niet gewond. De auto is total loss.


DIEFTSTAL:

Zondagvoormiddag hebben bewoners in de Zavelstraat in Munsterbilzen ontdekt dat hun bromfiets uit hun garage is gestolen. Ze hebben bij de politie aangifte gedaan.


Bij de politie is vrijdag in de namiddag een diefstal uit een huis in de Biesterstraat in Grote Spouwen gemeld. Aan een huis dat wordt gebouwd, werden inbouwtoestellen gestolen.


Tijdens de aanvang van het weekend zijn vrijdagavond in Tongeren twee inbraken vastgesteld: in de Sacramentstraat in het centrum en in de Waterstraat in Sluizen. De buit is tot op vandaag nog niet gekend.


In de Sint-Stefanusstraat in Millen is vrijdag rond 20 uur een inbraak in een huis vastgesteld. Zaterdagmiddag werd vlakbij nog een inbraak in de Kattestraat gemeld. Wat er werd gestolen, is niet bekendgemaakt.


Tot slot nog dit: Bij grensoverschrijdende controles op de grens tussen Riemst en Maastricht en in Voeren is een persoon gearresteerd voor het bezit van cocaïne en heroïne. Dat gebeurde in Riemst. Verder werden er nog aan de grens in Moelingen twee pv’s voor drugsbezit opgesteld. Bij een identiteitscontrole bleek dat één persoon nog minderjarig was. Een bestuurder testte daar positief op drugs. Op de E25, net over de Nederlandse grens, werd nog een drugsrunner klemgereden.

bottom of page