top of page

Diefstallen in de regio

Afgelopen woensdag is in Hoeselt in de Oude Melkerijstraat een diefstal in een garagebox van een appartement vastgesteld. Er zijn allerlei huishoudproducten zoals huisvuilzakken, frisdrank en waspoeder verdwenen. Donderdagochtend is bij de politie een diefstal op de Eikerweg in Munsterbilzen gemeld. Dieven reden er weg met een BMW 5-reeks.

In Tongeren is dan weer uit een tuinhuis op de Kevieweg allerlei werkmateriaal gestolen. De feiten werden woensdagavond vastgesteld. Diezelfde woensdagavond is bij de politie een inbraak in een appartement op de Achttiende Oogstwal gemeld. De deur was geforceerd. Alle kamers in de woning werden doorzocht. Naast de schade bleek er enkel geld te zijn verdwenen.


Woensdagochtend rond 2u15 heeft de nachtwinkel De Grens op de Maastrichtersteenweg in Vroenhoven ongewenst bezoek gekregen. Gemaskerde inbrekers gooiden met een dikke zware steen de glazen voordeur in en gingen aan de haal met sigaretten, tabak en geld. De dieven hadden maar enkele minuten nodig om alles mee te nemen.

Komentarai

Įvertinta 0 iš 5 žvaigždučių.
Kol kas nėra įvertinimų

Pridėti vertinimą
bottom of page