top of page

Digitale geschenkkaart succesvol in Bilzen

Sinds enkele jaren is de fysieke cadeaubon in Bilzen vervangen door een digitale geschenkkaart en daar is de stad heel tevreden mee. Als je weet dat sinds het voorjaar van 2018 bij het toeristisch infokantoor in het historisch stadhuis van Bilzen en aan de balie van Alden Biesen welgeteld 8.850 digitale geschenkbonnen de deur zijn uitgegaan en dat met een waarde van 450.000 euro, mag men al van een groot succes spreken. Het bedrag kan dan ook uitbesteed in 70 handelszaken in Bilzen en dat zien de handelaars graag.

Foto: © Karolien Coenen

Heel het jaar door zijn de digitale cadeaubonnen populair bij bedrijven. De eindejaarsperiode is uiteraard de periode waar het meeste digitale geschenkkaarten worden besteld, maar ook in juni is de vraag groot. Het is dan ook gemakkelijk want aan de bonnen zit geen vast bedrag vast omdat men met variabele bedragen werkt. Ook een voordeel van zo een kaart is dat je het bedrag niet in één keer moet uitgeven. Het bedrag kan dus over een langere periode gespreid worden. De handelaars zagen de overgang naar een digitale geschenkkaart heel graag komen omdat ze nu veel minder papierwerk hebben en ze halen er een voordeel uit omdat meer mensen bij hen komen winkelen.


De stad Bilzen gaat nu nog bekijken of er de mogelijkheid bestaat of ze een automaat met geschenkkaarten kan plaatsen aan het stadhuis, zodat niet iedereen tijdens de openingsuren moet langskomen. Interesse in zo een geschenkkaart? Ga dan naar www.bezoekbilzen.be.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page