top of page

Dinsdag tot 17 graden! Vanaf woensdag opnieuw koude nachten

Vandaag kregen we maxima van 14 graden in Limburg. Vannacht zullen ook de minima ver van het vriespunt blijven. Maandag krijgen we een wisselvallige dag. We krijgen een afwisseling van zon en wolken al zal de bewolking overheersen en kan er daar lokaal ook een bui uitvallen. Net als zondag stijgen dan ook de maxima naar 14°C. Tijdens de nacht naar dinsdag zakken de minima naar 5 graden.

Dinsdag gaat het nog wat warmer worden. Lokaal kunnen we zelfs een 17 graden halen. We krijgen een grotendeels droge dag al is een buitje niet helemaal uit te sluiten. Woensdag zakken de maxima terug naar 15°C. Het zal dan ook de hele dag zo goed als droog blijven, maar net als de voorbije dagen kan er lokaal toch een buitje vallen. En geloof het of niet niet maar tijdens de nacht naar donderdag kan er grondvorst voorkomen.


Donderdag ziet er goed uit. We krijgen de zon vaak te zien en we halen maxima van 14 graden. Tijdens de nacht naar vrijdag moeten we opnieuw rekening houden met grondvorst. Vrijdag starten we fris. Nadien stijgen de maxima naar 14 graden. Het blijft wel de hele dag droog.

bottom of page