top of page

Dit weekend alcohol-, drugs- en snelheidscontroles in heel Limburg

Dit weekend zijn er het hele weekend SLim-acties. Dat zijn gecombineerde verkeersacties gericht op het rijden onder invloed van alcohol, drugs en te hoge snelheid. In het weekend van 16, 17, 18 en 19 november 2018 zullen in gans Limburg praktisch alle lokale politiekorpsen en de WegPolitie Limburg in heel de provincie acties houden.

Foto: © hln

Eigenlijk moeten zo een controles overbodig zijn, maar cijfers bewijzen dat te veel mensen nog altijd te snel of onder invloed van alcohol of drugs rijden Dit komt nog veel te vaak voor omdat men denkt dat er tijdens het weekend maar weinig controles zijn. Daarom blijven de Slim-weekendcontroles erg nuttig.


Het controleweekend begint op vrijdag 16 en duurt tot maandag 19 november. Dat wil zeggen dat er vanaf vrijdagavond 22 u. tot en met maandagmorgen 6 u., gecombineerde alcohol , drugs- en snelheidscontroles zullen gehouden worden door de Limburgse lokale politiezones op lokale en gewestwegen en door de WegPolitie Limburg op de autosnelwegen. U bent bij deze gewaarschuwd!!!

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page