top of page

Dit weekend Genk On Stage

Dit weekend is het zover. Dan is het weer tijd voor Genk on Stage. Het gratis stadsfestival heeft ook dit jaar weer heel wat internationale artiesten kunnen strikken zoals Fun Lovin' Criminals (US), Therapy (IR), Kensington (NL), Gers Pardoel (NL), Fischer-Z (UK) en Lil Kleine (NL). Ook dichter bij huis hebben artiesten toegezegt. Dan hebben we het over Clouseau, De Kreuners, The Van Jets, Bart Peeters en Aeroplane. In totaal zullen 125 artiesten op de Genkse podia staan. Nieuw dit jaar is de uitbreiding naar negen podia. Ohja... ook aan de voetbalfans is gedacht. Zij hoeven niets van het WK te missen dankzij twee grote schermen. Het driedaagse gratis stadsfestival gaat vrijdag 22 juni van start.

Genk on Stage is een groot festival en hanteert achter de schermen dan ook al jaren een goed uitgewerkt veiligheidsplan. Tijdens de drie dagen van het festival volgen de organisatie en de veiligheidsdiensten alles op vanuit het centrale coördinatiecentrum.

Tijdens de 3-daagse worden veiligheidscamera's ingezet en via lichtkranten houdt de festivalorganisatie bezoekers op de hoogte. Zo worden er bijvoorbeeld tips gegeven over hoe zich makkelijk en veilig te verplaatsen binnen de stad en ook eventuele veiligheidsboodschappen kunnen via die weg snel en algemeen verspreid worden.


Meer info vind je via www.genkonstage.be

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page