top of page

Dj Ward 6 keer op Tomorrowland Winter

De Diepenbeekse DJ Ward Houbrechts (40) speelt deze week 6 keer op de eerste, uitverkochte Tomorrowland Winter. Het evenement gaat voor de eerste keer door in het populaire Franse skioord Alpe d’Huez. Het Grand Domaine Ski wordt er nog tot 16 maart ingepalmd door 25.000 sneeuw- en muziekliefhebbers die genieten van een unieke ervaring.

Foto: © DJ Ward

DJ Ward zal deze week ook bekend dj's als Afrojack, Armin van Buuren, Dimitri Vegas & Like Mike, Martin Garrix en Lost Frequencies tegen komen. Dj Ward stond op de Friends Of Tomorrowland-stage zondag voor de eerste keer tussen 10.30 en 13.00 uur achter de draaitafel. Later in de week draai hij ook op het officiële openingsevent van het festival. Op donderdag speelt de Limburger in de ‘Orangerie’, een stage die in ware Tomorrowland-stijl gigantisch is. In totaal zal DJ Ward zes keer draaien op Tomorrowland Winter.


Dj Ward is populair op de sociale media. Zo heeft hij 45.000 Facebookvolgers en een drukbezochte Instagram fanpage, We hebben ook vernomen dat er deze maand nog nieuw materiaal uit komt. Deze maand brengt Universal een nieuwe ‘I Love the 90’s’-verzamelaar uit met daarop een DJ Ward bonus Jump mix-cd.


Dj Ward zal op 13 april ook weer gaan knallen in de Ethias Arena en dat voor een nieuwe editie van 'I Love The 90’s'.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page