top of page

Doe mee met de 10.000 stappenclash en stap Hoeselt naar de overwinning!

Gemeente Hoeselt doet mee met de grote Vlaamse 10.000 stappenclash! Van 1 tot 31 mei 2024 nemen we het op tegen andere Vlaamse steden en gemeenten in een wedstrijd om zoveel mogelijk stappen te zetten. In samenwerking met stad Bilzen, gemeente Riemst, stad Tongeren en gemeente Voeren willen wij dankzij deze clash inzetten op meer beweging bij onze inwoners. Wil jij dat Gemeente Hoeselt als meest actieve gemeente uit de bus komt? Registreer jouw stappen in deze periode en maak kans op een mooie prijs!


Foto: © Unsplash

Ga in de maand mei alleen, met twee of samen met een hele groep vrienden en familie op pad en ontdek de leukste wandelroutes in Zuid-Oost Limburg! Wil je graag eens een wandeling met wat extra’s proberen? Ontdek dan de Gelukswandelingen via de QR code! Wat moet jij doen?


• Surf naar www.10000stappen.be of download de app “10.000 stappen” en registreer je.

• Ga naar “zoek een groep” en word lid van de groep Hoeselt. Zo tellen de stappen die jij registreert automatisch mee voor de overwinning.

• Tel jouw stappen met een klassieke stappenteller, activity tracker of smartphone-app en geef (dagelijks) je gezette stappen handmatig in op de 10.000 stappen website of app OF koppel je Google Fit, iHealth, Garmin of Fitbit aan jouw account.

• Beweeg, stap, wandel zoveel mogelijk en volg de tussenstand live op www.10000stappen.be of in de app!

• Supporter mee voor onze gemeente.


Bron: Hoeselt Mag Gezien

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page