top of page

Donderdag kans op winterse neerslag. Tijdens het weekend blijft het droog.

Het ziet er naar uit dat we donderdagmorgen in Limburg wakker gaan worden met een dun sneeuwtapijtje. Vooral in de vroege ochtend is er nog kans op enkele sneeuwbuien. Daarna wordt het droger maar is een lokale sneeuwbui niet uit te sluiten. Tijdens de avond is de kans groot dat er een nieuwe sneeuwzone over onze provincie zal trekken. De maxima stijgen naar 3 graden en dus zal de sneeuw, waar die al blijft liggen, al snel verdwijnen. Tijdens de nacht naar vrijdag zakken de minima onder het vriespunt. Tijdens de nacht halen we maxima van 4°C en krijgen we te maken met korrelhagel of smeltende sneeuw.


Foto: © Unsplash

Zaterdag starten we onder de wolken, maar vanaf de middaguren komt de zon er vaker door. Het blijft droog en de maxima blijven rond 3 graden hangen. Ook zondag blijft het droog en blijft het koud.


Het ziet er naar uit dat het vanaf volgende week maandag droog zal blijven met regelmatig de zon die tevoorschijn zal komen en maxima die eerst nog ronde 4 graden liggen en tegen het einde van de maand naar 6 graden stijgen. Tijdens de nachten gaat het steeds lichtjes vriezen.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page