top of page

Dorpsraad wordt Roemesoave

Wie kent de vzw Dorpsraad van Romershoven niet in Hoeselt. Ze organiseren al jaren kleine en middelgrote evenementen om het samenhorigheidsgevoel in ons dorp te stimuleren. Verder ondersteunen zo heel wat andere verenigingen zoals “Straffe Toeren” en de film van Roland Jacobs “Romershoven in het lang “. Dat zijn er natuurlijk maar een aantal, anders wordt het rijtje veel te lang om ze allemaal te vermelden.


Philippe Ghysens is negen jaar de voorzitter en drijvende kracht van De Dorpsraad geweest. Tientallen vergaderingen en evenveel events zijn onder zijn leiding succesvol verlopen. Ook de Facebookpagina 'Romershoven leeft' was een initiatief van Philippe en zorgde zelfs voor nationale bekendheid. Na bijna een decennia voorzitterschap gaat Philippe het iets rustiger aan doen, maar zal als ondervoorzitter zeker een vaste waarde blijven.


Tijdens een vergadering koos De Dorpsraad een nieuwe voorzitter en meteen ook een nieuwe naam. De Doprsraad wordt veranderd in 'Roemesoave' en zo werd Wendy Hansen verkozen tot de nieuwe voorzitter. Wendy Hansen is al enkele jaar actief lid en kent het reilen en zeilen van de vzw als geen ander. Zij is niet alleen woonachting in Romershoven maar ook haar roots liggen in dit dorpje. Door haar passie en gedrevenheid is zij perfect gepositioneerd om Roemesoave naar een hoger niveau te tillen.


Foto: © Guy Jamaer / Bron: HBVL

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page