top of page

Dronken bestuurder uit het verkeer gehaald in Hoeselt

Dinsdagavond heeft de lokale politie een bestuurder die zig-zag over de weg reed, uit het verkeer gehaald. Ze deden dat nadat een getuige de man had zien rijden op de Bilzersteenweg in Hoeselt en zo het gevaarlijke rijgedrag signaleerde bij de politie. De bestuurder werd aan de kant gezet voor een ademtest en daaruit bleek dat de 46-jarige bestuurder uit Bilzen maar liefst 2,65 promille alcohol in het bloed had. Dat is vijf keer meer dan de toegelaten norm. Het rijbewijs van de bestuurder werd onmiddellijk ingetrokken voor 15 dagen. Hij moest ook tijdelijk even de cel in om te ontnuchteren.

Foto: Koen Moreau

Nog op dinsdag 26 maart hield de politie verschillende verkeerscontroles in Bilzen. Zo werden aan de Alden Biesensingel twee vrachtwagens tegengehouden omdat hun lading niet goed vastgeklikt was. Zij kregen beide een boete van 1.000 euro.


Tijdens een controle op de Tongersestraat, aan het winkelcomplex Lidl – Action, werden op korte tijd drie bestuurders betrapt op het overschrijden van de doorlopende lijn. Twee van de drie betrapte bestuurders krijgen elk een boete van 174 euro. De derde bestuurder kreeg er nog een boete bovenop omdat hij ook nog eens zijn veiligheidsgordel niet om had.


Tijdens de controles op de Tongersestraat, werd nadien nog een verdacht persoon opgemerkt aan de achterzijde van de Aldi. De man werd betrapt tijdens het wildplassen en kreeg daarvoor een GAS-boete. Toen de man gecontroleerd weer bleek dat hij ook nog een gebruikshoeveelheid speed op zak had. De gevonden drugs werden in beslag genomen.

留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page